Hortensiat

Hortensiat

 

hortensiat

 

Hortensiat ovat helppohoitoisia ja näyttäviä pensaita, jotka soveltuvat havukasvi tai pensasryhmiin ja myös yksittäin kasvaviksi. Loppukesällä, kun monet muut pensaat ovat jo lakanneet kukkimasta, hortensioiden muhkeat valkoiset tai vaaleanpunaiseen vivahtavat kukkahuiskilot hurmaavat kaikki! Hortensiat menestyvät hyvin Etelä- ja Keski-Suomessa, mutta talvehtivat matalina myös pohjoisemmassa lumipeitteen suojassa.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Syyshortensia - Hydrangea paniculata `Limelight` C4

Syyshortensia `limelight`On tavallisen syyshortensian kaltainen. Poikkeuksen tekee vain kukintojen limenvihreä sävy. Kukinta aika elokuusta lokakuulle. 4l -astiataimi. 

18,00
Toimitus kevät 2020

Syyshortensia - Hydrangea paniculata `Grandiflora` C4

Syyshortensia `Grandiflora`on se "perinteinen" syyshortensia. Isot kellanvalkeat, myöhemmin punertavat kartiomaiset kukinnot elokuusta lokakuulle. 4l -astiataimi.

11,90
Toimitus kevät 2020

Mustilanhortensia - H. paniculata `Mustila` C3

Mustilanhortensia kukkii jo heinäkuun lopussa. Pensas on pyöreähkö. Se on vaatimaton kasvupaikan suhteen ja sietää myös kuivuutta. 3l -astiataimi.

14,90
Toimitus kevät 2020

Kuutamohortensia - Hydrangea paniculata `Praecox` C3

Kuutamohortensia kukkii runsaasti aluksi valkeilla myöhemmin punertuvilla, suurilla pitsimäisillä kukilla. Tuuhea, rehevä ja säännöllisen muotoinen kasvutapa.

14,90
Toimitus kevät 2020

Pallohortensia - Hydrangea arborescens `Annabelle` C2

Pallohortensia  `Annabelle` on Tiheäversoinen ja kasvutavaltaan pyöreähkö. Suuri ja puolipallomainen valkea kukinto, halkaisija 12-20cm. 3l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Pallohortensia - Hydrangea arborescens `Invincibelle` C5

Pallohortensia `Invincibelle`kukkii heinä-elokuussa valenapunaisilla 10-20cm leveillä kukinnoilla. Sopii myös paikkaan missä lumen paino tulee kasvin päälle. 5l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Uusi Pikkusyyshortensia - Hydrangea paniculata `Bobo` C5

Pikkusyyshortensia `Bobo`on vahvaversoinen ja kaunismuotoinen kääpiölajike. Sopii hyvin myös pieneenkin pihaan. Runsas valkoinen kukinta elokuussa jatkuu pitkälle syksyyn. 5l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Rungollinen syyshortensia - Hydrangea paniculata st120

Rungollinen syyshortensia on upea pikkupuu pieneenkin pihaan. Suuret valkoiset kukinnot avautuvat elokuussa. Viihtyy aurinkoisella ja puolivarjoisalla paikalla. Hapahko kasvualusta. Vartettu 120 rungolle.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Syyshortensia - Hydrangea paniculata `Vanille Fraise` C2

Syyshortensia `Vanille Fraise`on rehevä ja runsaskukkianen syyshortensialajike. Kaksivärinen kukinto näyttää "Vaniljakiisselinen kruunaamalta mansikkakeolta". Näyttävä. 2l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Syyshortensia - Hydrangea paniculata `Wims`s Red` C4

Syyshortensia `Wim`s Red`:n kukkien väri muuttuu valkoisesta vaalean- punaisen kautta tummanpunaiseksi. Lehdistön syysväri upean tummanpunainen. 4l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Uusi Syyshortensia - Hydrangea paniculata Magical Fire C3

Upea syyshortensia, jonka kukat ovat aluksi punertavan valkoiset, muuttuvat syksyä kohden tummanpunaisiksi. Kukkii heinäkuusta pitkälle syksyyn.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Uusi Syyshortensia - Hydrangea paniculata ’Polar Bear’ C4

Erittäin suurikukkainen syyshortensia. Tiiviin kartiomaiset kukinnot avautuvat limenvihreinä ja muuttuvat nopeasti valkoisiksi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot