Heisiangervot

 

heisiangervot

 

Heisiangervot (Physocarpus) ovat monikäyttöisiä puutarhakasveja, jotka viihtyvät vaatimattomissakin oloissa. Ne ovat nopeakasvuisia ja terveitä sekä helppohoitoisia "jokapaikan" pensaita.

Heisiangervot puhkeavat aikaisin keväällä lehteen ja pitävät ne pitkälle syksyyn. Ne kukkivat kesä-heinäkuussa. Viihtyvät niin valossa kuin varjossakin. Parhaimmillaan heisiangervot ovat auringossa tai puolivarjossa. Tällöin lehtien väritys pysyy kauniimpana. Viihtyvät myös savimaassa ja sietävät niin tuulta, tiesuolaa kuin lumikuormaakin.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Angervo, Keltaheisiangervo - Physocarpus opulifolius `Dart`s Gold`

Keltaheisiangervo lännenheisiangervon keltalehtinen muunnos. Viihtyy monenlaisilla kasvupaikoilla. Helppo ja nopeakasvuinen.

10,90
Toimitus Kevät 2024

Lännenheisiangervo - Physocarpus opulifolius C3

Lännenheisiangervo on nopea ja varma vihreyttäjä. Lehdet puhkeavat aikaisin keväällä. Kermanvalkoiset kukkatertut kesäkuussa.

14,90
Toimitus Kevät 2024

Purppuraheisiangervo - Physocarpus opulifolius `Diabolo` C3

Purppuraheisiangervo `Diabolo` on lännenheisiangervon punalehtinen muunnos. Hyvä huomiokasvi. 

17,90
Toimitus Kevät 2024

Angervo, Ruskaheisiangervo - Physocarpus opulifolius 'Jefam' Amber Jubilee™ C3

Purppuraheisiangervo 'Jefam' on ainutlaatuinen heisiangervo. Se vaihtaa väriään koko kasvukauden. Valkoiset kukat keväällä. Kauniin pyöreänmallinen ja tiheä pensas. 

17,90
Toimitus Kevät 2024

Angervo, Purppuraheisiangervo - Physocarpus opulifolius 'Red Baron' C2

Lännenheisiangervon punalehtinen muunnos. Lehdet tummanpurppuranpunaiset koko kasvukauden. Valkoiset kukkatertut erottuvat kauniisti tummaa lehdistöä vasten kesäkuussa.

15,90
Toimitus Kevät 2024

Purppuraheisiangervo - Physocarpus opulifolius 'Little Devil' C3

Purppuraheisinangervo Little Devil on pieni ja tiheäkasvuinen. Lehdistö koko kasvukauden purppuranpunainen. Kesäkuussa avautuvat vaaleanpunaiset kukat erottuvat hyvin vasten tummaa lehdistöä. 3l -astiataimi.

15,90
Toimitus Kevät 2024

Purppuraheisiangervo - Physocarpus opulifolius Little Joker C2

 Little Joker on kompaktein heisiangervo. Lehdet koko kasvukauden tummanpurppuranpunaiset. Se on oivallinen kasvatettavaksi myös ruukussa. 

15,90
Toimitus Kevät 2024