Angervot

Angervot

 

pensasangervot

 

Pensasangervot (Spiraea) ovat hyvin suosittuja koristekasveja puistoihin ja puutarhoihin. Ne ovat hyvin monipuolisia. Sopivat niin yksittäiskasveiksi kuin aidanteiksikin tai vaikkapa erilaisiin kasviryhmiin. Ne ovat yleensä vaatimattomia kasvupaikan suhteen ja sietävät toisinaan hyvin myös kuivuutta. Monet lajit ovat kauniisti kukkivia.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Norjanangervo - Spiraea `Grefsheim` C2

Norjanangervoa kutsutaan myös morsiusangervoksi. Pensas vihreytyy aikaisin keväällä. Viihtyy läpäisevällä ja aurinkoisella kasvupaikalla. Käytetään yksittäispensaana, ryhmissä tai aidanteena. 2l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Rinneangervo - Spiraea densiflora C3

Rinneangervo muistuttaa kukinnoltaan koivuangervoa, mutta niiden väri vaihtelee vaaleanpunaisesta punaiseen. Sopii matalaksi aidanteeksi tai maankatteeksi. 3l -astiataimi.

9,60
Toimitus kevät 2020

Keijuangervo - Spiraea japonica `Little Princess` C2

Keijuangervo on tuuhea ja runsashaarainen pensas. Kukkii runsaasti kesä-heinäkuussa marjapuuronpunaisin kukin. Kivikkoryhmiin tai reunuskasviksi. 2l -astiataimi.

8,80
Toimitus kevät 2020

Kuninkaanangervo - Spiraea watsoniana 'Kruunu' C3

Kuninkaanangervo `Kruunu` kukkii pitkään heinäkuusta alkaen leveän kartiomaisin ja voimakkaan ruusunpunaisin kukin. Vaatimaton kasvupaikan suhteen. 3l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Idänvirpiangervo - Spirea chamaedryfolia C3

Idänvirpiangervo on hyvin tuuhea pensas. Lehdistö tiheä ja raikkaanvihreä. Viheröi aikasin keväällä. Runsas valkoinen kukinta kesä-heinäkuussa. Kaunis, terve ja talvenkestävä. 3l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Keltajapaninangervo - Spiraea japonica `Goldmound` C4

Keltajapaninangervo `Gouldmound` kukkii runsaasti kesä-heinäkuussa vaaleanpunaisin kukin. Lehdet ovat koko kasvukauden keltaiset. 4l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Koivuangervo - Spiraea betulifolia `Tor` C2

Koivuangervo on peittävä pikkupensas mm. aurinkoisille seinustoille ja muille pihan kuiville paikoille. Kellanvalkoiset kukat heinä-elokuussa. 2l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Loistoangervo - Spiraea japonica 'Odensala' C3

Loistoangervo tunnetaan sen erittäin suurista ruusunpunaisista kukinnoista. Suuret, kämmenenkokoiset kukinnot saavat oksat nuokkumaan. Pensas muistuttaa kasvutavaltaa ruusuangervoa. Erittäin kaunis koko kukinta-ajan. 3l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Ruusuangervo - Spiraea japonica `Froebelii`C2

Ruusuangervo on pystykasvuinen, runsaskukkainen. Himmeänkarmiininpunaiset kukat heinä-elokuussa. 2l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Verhoangervo - Spiraea beuverdiana 'Lumikki' C2

Verhoangervo on tiheä ja hidaskasvuinen pensas. Sopii esim, maanpeittäjäksi kuiville ja aurinkoisille paikoille, rinteisiin ja luiskiin.  Kesäkuun lopulla avautuvat valkoiset kukinnot ihastuttavat pitkään. 2l -astiataimi.

Toimitusaika toistaiseksi loppu

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot